De sfeer van de oude klipper uit 1913 is met zijn gebruikssporen overal terug te vinden! Bij binnenkomst ruikt het al naar gezelligheid. De oorspronkelijke houten vloer ligt er nog gewoon in, er kan zo weer geladen worden! De bar is gedeeltelijk vervaardigd uit oude luiken en de spanten zijn allemaal nog zichtbaar.

Buiten op het dakterras van 5,5 x 12,5 meter kun je heerlijk genieten van de zon, de wind en het water! Bij zonsondergang genieten van een unieke uitzicht. Vanaf het dakterras loop je via de trap het Theatercaf√© in.  55 zitplaatsen en een oude toog siert hier de ruimte. De kruidenierskast is gevuld met lekkernijen. Stuurboord voorin is een gezellig zitje gemaakt waardoor je jezelf bijna weer in je jaren 70 waant. De goud geverfde stoelen in combinatie met de oude tafels geven een  sfeer alsof de tijd heeft stilgestaan.

Door de witte deur komt u in een waar Theater!!! 100 rode theaterstoelen geven u het gevoel echt even een avondje uit te zijn! Het podium (3,5 x 5,5 meter) is op hoogte gebracht en de vloer ook. Waar u ook in de zaal zit, je kan alles goed zien en horen. Een klein theatertje met grootse uitstraling!