HET SCHIP

De sfeer van de oude klipper met zijn gebruikssporen is overal terug te vinden! Bij binnenkomst ruikt het naar de houtkachel. De oorspronkelijke houten vloer ligt er nog gewoon in, er kan zo weer geladen worden! De bar is gedeeltelijk vervaardigd uit oude luiken en de spanten zijn allemaal nog zichtbaar.

Buiten op het dakterras van 5,5 x 12,5 meter kunt u heerlijk genieten van de zon, de wind en het water! Bij zonsondergang onder het genot van een drankje genieten van dit unieke uitzicht. Vanaf het dakterras komt u in het Theatercafé (55 zitplaatsen) een oude toog siert hier de ruimte en de kruidenierskast is gevuld met lekkernijen. Stuurboord voorin is een 70’s hoek waar voornamelijk alleen vinyl gedraaid wordt. De gouden stoelen in combinatie met de oude tafels geven een genoeglijke sfeer.

Door de rode gordijnen komt u in een waar Theater!!! 100 rode theaterstoelen geven u het gevoel echt even een avondje uit te zijn! Het podium (3,5 x 5,5 meter) is op hoogte gebracht dus, waar u ook in de zaal zit, u kunt alles op de voet volgen. Een klein theatertje met grootse uitstraling!