Na vele toffe producties is het over…..

En dan is de “Bald’r” verkocht!

Vorige week is het Theaterskip klaar gemaakt voor de oversteek naar Engeland (Londen).

Dit wordt haar nieuwe ligplaats en ze zal ook weer worden gebruikt als Theaterskip.

Iets wat wij stiekem best erg leuk vinden.

En maandag 13 juni om 21:00 zijn dan de trossen echt losgemaakt van de Nederlandse bodem. Gjalt heeft haar woensdagochtend in hartje Londen neergelegd.

Wij (Gjalt en Hylkje) hebben de afgelopen 10 jaar genoten van alle prachtig mooie momenten aan boord van de Bald’r.

Toen we in het voorjaar van 2013 onze dagdromen in 2,5 maand omzetten naar een Theaterskip, hadden wij geen enkel idee wat het runnen van een theater inhield, maar hebben nadien veel geleerd.

De voorstellingen en feestjes, met als eerste Tour Skjin skip was een echte uitdaging, Swalk, Explore de North, Filmfestival, Skippersbitter, Hymphamp, Grytz en gryze, en nog vele andere waren allemaal stuk voor stuk geweldige producties, waar we nu nog vaak over praten.

De laatste grote tour door de polder “Volgelvlucht” met theatergezelschap Sproet was zo uniek en geweldig te noemen, omdat deze tour ervoor zorgde dat de waterstand in de polder laag werd gehouden tijdens de tour, omdat we anders niet onder de bruggen door konden.

Ook de jubileums die er gevierd zijn aan boord en die elke avond eindigden met een drankje aan de stamtafel met de laatste gasten, gaan we missen.

Nu we dit mooie hoofdstuk afsluiten met de verkoop van de Bald’r, willen we iedereen bedanken voor de geweldige inzet, de heerlijke gezelligheid, het vertrouwen en de nieuwe inzichten en ideeën.

Wij wensen de nieuwe eigenaar met de Bald’r net zoveel mooie momenten zoals wij zie hebben gehad en wij zelf gaan met de ietsnieuwe hoofdstukken in ons leven.

Gjalt en Hylkje